Collectemunten Collectemunten

In verband met de zomervakantie zullen tot uiterlijk woensdag 18 juli 2018 bestelde munten nog voor zondag 22 juli door Wilma van de Streek bezorgd worden. In de week voorafgaande aan zondag 5 augustus zal de bezorging van de bestelde collectemunten weer hervat worden.
Het kerkelijk bureau is gesloten van 16 juli tot en met 25 augustus. U kunt dus in deze periode ook niet terecht in de Vredeskerk voor de aanschaf van onder andere collectemunten.
In de vakantieperiode kunt u elke zaterdagmorgen van 10.00-12.00 uur wel terecht in de Schakel voor de aanschaf van collectemunten.

De collectemunten hebben verschillende kleuren die elk een bepaalde waarde vertegenwoordigen. Ook is elke munt voorzien van een aantal stippen. Zo heeft de groene munt van € 0,50 één stip en de blauwe van € 1,- twee stippen. Dus als u vergeten bent wat de waarde van bijvoorbeeld de grijze munt is dan vermenigvuldigt u het aantal stippen van 4 met € 0,50 en u weet dat de grijze munt € 2,- waarde vertegenwoordigt in de collectezak.
Onderstaand treft u alle munten nog eens op een rijtje met in de laatste kolom de aanschafprijs van de munten per zakje.

Kleur Stippen Waarde Aantal Bedrag
Groen 1 € 0,50 50 € 25,00
Blauw 2 € 1,00 20 € 20,00
Geel 3 € 1,50 20 € 30,00
Grijs 4 € 2,00 20 € 40,00
Rood 5 € 2,50 20 € 50,00

U kunt uw collectemunten kopen bij De Schakel (zaterdags van 10.00-12.00 uur) en op het Kerkelijk Bureau in de Vredeskerk (woensdags van 19.00-20.00 uur). Maar u kunt ze ook bestellen via de website van onze Hervormde Gemeente (klik aan "collectemunten"). Ook kunt u ze bestellen door een (geelgekleurd) bestelformulier in te vullen dat ligt in de hal van de kerken en deze te deponeren in de collectezak. De bestelde collectemunten worden, vervolgens bij u thuis afgeleverd (voor donderdag besteld worden nog dezelfde week bij u thuis bezorgd).

Door collectemunten is collectegeld als gift aftrekbaar te maken voor de inkomstenbelasting.
Met nadruk vermelden wij dat de collectemunten alleen maar gebruikt kunnen worden voor collectes. Er kunnen dus geen diensten of producten mee worden betaald en ook niet ingebracht worden als kerkelijke bijdrage en bijdrage aan het solidariteitsfonds.

Bestel hier uw Collectemunten