Kuriakè Singers 40 jaar Kuriakè Singers 40 jaar

2018 is een bijzonder jaar voor de Kuriakè Singers want het koor bestaat in november 40 jaar! Dit gaan zij vieren met een jubileumconcert op zaterdagavond 13 oktober 2018 in de Vredeskerk in Wezep. Aan dit concert verlenen Marcel en Lydia Zimmer hun medewerking. Het belooft een mooie avond te worden!

Dit jaar hebben de Kuriakè Singers een aantal optredens op de agenda staan waaronder diverse kerkdiensten en zangavonden in verzorgingshuizen. De exacte data vind u op de website www.kuriake-singers.nl

Natuurlijk kunnen de Kuriakè Singers nog nieuwe leden gebruiken. Dus heb je zin in zingen en gezelligheid, kom dan vrijblijvend eens kijken, luisteren of meezingen op woensdagavond van 20.00 – 22.00 uur in de Vredeskerk in Wezep.