Running Dinner Running Dinner

Hou je van koken, lekker eten en wil je ook graag de gemeenteleden beter leren kennen? Op vrijdag 23 maart 2018 willen wij gaan starten met een Running Dinner. Gewoon heerlijk voor elkaar koken en gezellig samen zijn.

​Het is de bedoeling dat we bij de Vredeskerk starten en in groepjes van ongeveer 6 mensen vanuit hier naar de huizen fietsten, waar een heerlijk voorgerecht voor u klaarstaat.

Na ongeveer 45 minuten gaat u naar het volgende adres waar een lekker hoofdgerecht is bereid en zo gaat het ook met het nagerecht, naar 3 verschillende adressen dus in verschillende groepjes.

Hou je niet van koken, dan hoeft dit natuurlijk niet en mag je ook zo genieten van het diner. De avond duurt van 18.00 uur tot ongeveer 21.00 uur.

We hopen zo eens op een andere manier met elkaar in contact te komen, want tenslotte samen koken en eten brengt mensen in gesprek en 'eten verbindt en is de kiem van de toekomst’.

Opgeven is mogelijk vóór 1 maart! Dit kan per email:  of op de lijst die ligt in de hal van de Vredeskerk en Hoeksteen. Hierbij graag vermelden wat u graag wilt maken, een voorgerecht, hoofdgerecht of een nagerecht, of alle drie! Het hoeft niet groots, iets simpels kan net zo lekker en gezellig zijn.

Doe je mee? Eet je mee? Kook je mee?